Caută

duminică, 11 octombrie 2015

Florile



Astăzi voi scrie despre flori. Pentru că e musai să știți și voi ( sau să vă amintiți) cât de utile sunt florile în viața noastră.
În primul rând florile pot fi asociate cu „grădinărit”. Un hobby relaxant, dar care necesită timp și atentie. Acest timp constă în a le uda, a vorbi cu ele ( pare o nebunie, știu) , în a le muta dintr-o parte în alta ( așa fac eu momentan pentru că nu le găsesc un loc..bun) și în tot acest timp NU muncești, ci te relaxezi. Cine mai ascultă așa ca floarea? Eee acum vorbitul cu florile, nu mai pare o nebuie, nu? Sigur că nu, ele pot fi ascultătorul perfect.
În al doilea rând sunt decorațiunile pacifiste perfecte. Iarna când totul e monoton florile colorate sunt obiectul decorativ perfect. Imaginează-te dimineața, cu o ceașcă de cafea privind cerul frumos de la fereastră și privind florile din casa ta, ce au crescut datorita atenției tale.
Florile ne liniștesc. Personal ador orhideele pentru că rezistă și chiar și iarna sunt „vii” , dar voi puteți avea în casă orice floare.
Pot fi de pus în vază sau cu ghiveci. Pot fi albe sau roz. Orice te definește, te liniștește și îți face casa un loc perfect în care să te retragi după o zi plină.

Sper că v-am fost de ajutor. Vă doresc un început de săptămână în forță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu